Tuesday, April 10, 2007

kokkien hassuttelut 1

Espanjan ja kärkipäässä Ferran Adrianin lanseeraama ns.molekyyli gastronomia (nimi ei ole itse "velhon" mieleen) on nyt rantautunut suomeenkin. Maailmalla homma on pyöriny jo muutamia vuosia ja alkaa olla siellä jo kohta nähty. Vanhan kaartin keittäjät ei tälle hommalle paljon arvoa anna, mutta näin junnuna ku paljon on viel opittavaa nii nää asiat kinnostaa
ite oon sitä mieltä että perusasiat pitää ensin opetella (en oo varma onks ne viel itelkään hallus..) mutta jos jostain kiinnostuu ni antaa menna vaan.. Täs on muutama saitti
mist ite oon asioita selvittäny+muutama pöllitty kuva adrainilta



melooni, passion "kaviaari"





jäädytettyä parmesan "ilmaa"


jäädytettyä persikkalikööriä( tehty nestemmäisellä typellä)

Kannattaa muuten lukea uus option ruokaliite ja adrianin haastis


1 comment:

Kullervo said...

VOE ETTA! Thunde et arvaa kuinka kaipaan jo safkaa jos ei oo chilii..

Kyl se on kiva harrastus!